Site icon Aggrator

Testimonials

André Skog Bondevik
CEO og Co-Founder Agdir

 

 

Vi i Agdir brenner for effektivisering av landbruk og en bedre verden. I Aggrator har vi funnet en partner som deler vår lidenskap for området. Som medlem i Aggrator har vi fått utmerket støtte og hjelp til å fokusere på det som er viktigst. Vi har klart å identifisere vekstområder raskere og bevege oss fortere mot lønnsomheten.

Maria Støren Aschjem
Co-Founder Abchar

 

 

Ikke bare har Aggrator gitt oss støtte, rådgivning, nettverk og et oppstartsmiljø. De har også bygget oss opp som gründere, og holdt oss motivert og selvsikre i utviklingen av vårt selskap.

Martin Molenaar
CEO Avisomo

 

 

Vi gikk inn i Aggrator ScaleUp med store forventninger om raskere vekst, hjelp til fokus på de viktigste tingene og sparring rundt kritiske spørsmål. Jeg er glad for at samarbeidet har levert på alle disse tre faktorene og mye mer. Vi gleder oss til neste fase i vår utvikling sammen med Aggrator.

 

Ellen Altenborg
CCO Saga Robotics

 

Miljøet rundt NMBU og ÅS er veldig sterkt og veldig spennende og europeisk nivå. Det finnes veldig mange sterke selskaper rundt det miljøet. Aggrator gjør en kjempejobb med å bygge miljøet. Vi har hjelp hele veien med å hvordan vi skal jobbe med finansiering, sette opp møter med investorer, trekke inn verdifulle folk utenfra miljøet. Aggrator har også hjulpet oss med å treffe andre selskaper i miljøet og lære av hverandre, både når det kommer til teknologi og kommersielt. 

Exit mobile version