IMG_5502

Ny Community Manager i Aggrator – Vilde Wettergreen

Vilde Wettergreen blir ny Community Manager i Aggrator fra 13. mai i år. Hun er for tiden administrerende direktør for Immerse Optics i Oslo. Tidligere hadde Vilde rollen som Chief Marketing Officer ved samme firma. I denne rollen har hun drevet strategisk markedsføring og produktutvikling, og har vært nøkkel i å definere selskapets retning.

Vilde har også en bakgrunn som entreprenør, og var medgründer og CMO for Fornix fra september 2019 til mai 2021 i Trondheim. Fornix er et selskap som benytter virtuell virkelighet for eksponeringsterapi til å adressere psykiske helseutfordringer. Under hennes ledelse, sikret Fornix 2 millioner NOK i finansiering og etablerte pilotkunder, noe som har satt en varig innvirkning på selskapets vekst og retning.

Vilde har også en imponerende historikk fra akademiske og rådgivende roller, spesielt som Supervisor for Startups ved Spark* NTNU, hvor hun veiledet studententreprenører gjennom komplekse forretningsutfordringer. Dette demonstrerer hennes dedikasjon til å støtte neste generasjon innovatører.

Gjennom sin karriere har Vilde vist evner til å lede, utvikle strategiske markedsføringsplaner, og til å drive forretningsutvikling over en rekke sektorer. Hennes evne til å navigere i komplekse forretningsmiljøer og hennes engasjement for teknologi og sosial endring markerer henne som en allerede ledende figur i det norske og internasjonale næringslivet.

Med en sterk bakgrunn i både start-up miljøer og større bedrifter, ser vi i Aggrator frem til at Vilde vil inspirere oss og bidra til å utvikle hele vårt økosystem til neste nivå.

pexels-photo-975416

CTA

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque et justo pharetra, bibendum elit et, sodales leo. In in purus id velit gravida scelerisque ut vel odio. Morbi rutrum consectetur risus in ultricies.

Del denne artikkelen

Statisk seksjon

Screenshot 2022-03-26 at 19.33.41

Kontakt oss

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque et justo pharetra, bibendum elit et, sodales leo. In in purus id velit gravida scelerisque ut vel odio. Morbi rutrum consectetur risus in ultricies.

Discover more from Aggrator

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading