Site icon Aggrator

Waterwell forbereder internasjonal lansering og reiser til USA

I slutten av august reiser Waterwell til Silicon Valley i USA for å teste ut Waterwell konseptet i et internasjonalt marked og forberede en internasjonal lansering.

Selskapet vil presentere sitt unike vannkonsept og teknologi for økosystemet i Silicon Valley, samt introdusere planene for en ny B2C modell som tar Waterwell ut til de store massene.

Waterwell er et nytt og revolusjonerende produkt. Det handler om en helt ny måte å få i seg mer livgivende og velsmakende vann – uten å belaste miljøet med unødvendig plastforsøpling.

Selskapet har et vel etablert produkt i B2B markedet med aktive og fornøyde kunder innenfor kontormiljøer, treningssentre, produksjonsmiljøer og helsesektoren i Norge.

Ambisjonen videre er å etablere seg internasjonalt og også i B2C markedet ved å distribuere et nettverk av Waterwell dispensere som utplasseres der folk ferdes. Alle dispensere blir tilgjengelig via din personlige og miljøvennlige SmartFlaske fra Waterwell og du lokaliserer enkelt nærmeste dispenser via Waterwell App. Appen vil i tillegg gi mulighet for betaling og nyttig info om drikkemønster og helsedata samt oversikt over ditt bidrag til miljøet.

Waterwell er en forkjemper for miljø og visjonen er «en verden uten plastflasker». Waterwell skal i fremtiden være et udiskutabelt valg for forbrukere som ønsker å nyte rent og friskt vann på farten, med hint av kullsyre, smak, vitaminer og energi etter eget ønske.

Exit mobile version