Site icon Aggrator

PLAATO utalt i Forbes – gjærer frem den største revolusjonen innen matteknologi

Aggrator gratulerer PLAATO med artikkelen i Forbes!

PLAATO revolusjonerer matteknologi med sin unike overvåkning av gjæring. Selskapet, grunnlagt i 2015 i Oslo av Pål Ingebrigtsen og Michael Kononsky, startet opp med å tilby løsninger for gjæring til hjemmebryggermarkedet. Nå har de utvidet sin ekspertise og leder an innen overvåkning av storstilt gjæring, med ambisjoner om å revolusjonere matteknologien på tvers av alkoholholdige drikker.

Plaato utviklet sensorprodukter som opprinnelig var designet for hjemmebrygget market, for å hjelpe hjemmebryggere med å oppnå perfekte batcher av sine egne øl. “Vi fant ut hvordan vi kunne digitalisere denne biokjemiske prosessen og gjøre den interessant ved å presentere handlingsrettede data uten å fjerne det håndverksmessige aspektet fra bryggerne,” sa Kononsky, medgründer og sjef for design og produksjon.

Les hele artikkelen: https://www-forbes-com.cdn.ampproject.org/c/s/www.forbes.com/sites/danieladelorenzo/2023/06/08/norwegian-startup-plaato-is-brewing-the-largest-revolution-in-the-food-tech-industry/amp/

Exit mobile version