Aggrator

Aggrator Alumni Mycela har lukket sin første emisjonsrunde

Mycela har nylig lukket sin første emisjonsrunde og fått fire fantastiske og likesinnede investorer med på laget som bla. Bakken & Bæck og Æra Strategic Innovation.

“Vi satser nå mot å vokse og på sikt oppskalere produksjon!”

Litt mer om Mycela: 

Mycela er et biodesignstudio stiftet i 2020 av Renée Jung og Maria Aaslund med lokaler på Tøyen i Oslo. Mycela utvikler og produserer nye materialer og produkter som ikke går på bekostning av mennesker eller natur. Dette gjøres ved å kombinere mycelium (soppens rotsystem) og organisk avfall som vanligvis går til forbrenning. Mycelium er i stand å transformere og binde bla. treavfall, cellulose og fiber til et helt nytt, bærekraftig materiale gjennom en naturlig vekstprosess. Myceliummateriale har en rekke unike egenskaper. Den er naturlig isolerende (temperatur og lyd), sterk, lettvektig, brannsikker, giftfri, vannavstøtende og holdbar. 

 
Mycela jobber tett med interiørarkitekter og designere med å utvikle nye og bærekraftige løsninger og produkter. Mycela arbeider også med kunnskapsformidling om bioteknologien og sopp gjennom foredrag og workshops. En kolleksjon med myceliumprodukter vil lanseres i løpet av våren med mer info på instagram @mycela.no / mycela.no.

Mycela med investorer.
Exit mobile version