Versabatt går til filmen!

Inkubatorselskapet Versabatt har nylig landet en stor leveringsavtale for batterier til filmselskapet Storyline Studios. Versabatt utvikler og produserer kompakte, lette og kraftige batteriløsninger for det private og profesjonelle markedet, og den første ordinære produksjonslinjen ble klar sent i fjor høst.

I følge gründerne Tore Skjervheim og Jesper Schweitz var det nærmest en tilfeldighet at de kom i kontakt med Storyline, og det viser at bruksområdet for Versabatt er langt bredere enn hva selskapet kanskje hadde forestilt seg.

For filmindustrien er Versabatt ideell til å gi strøm direkte til filmutstyr, og er spesielt aktuell når filmingen skjer i områder hvor det ikke strømtilgang som ute i naturen og ellers utilgjengelige områder. Versabatt erstatter støyende dieselaggregater, som gjorde filtrering av filmlyden vanskeligere. Selskapet er strålende fornøyd med forbedringen. Aggrator gratulerer Versabatt med innpass i et stort og spennende markedssegment.