Aggrator inkubatorselskap Saga Robotics nominert til Global Startup Awards

Som Nordic Global Finalist i årets Global Startup Awards er Aggrator inkubatorselskap Saga Robotics og landbruksroboten Thorvald nominert til Best Green Tech Startup og Best Vertical Startup. I forbindelse med arrangementet som holdes 16. og 17. november i Cirkusbygningen i København teller også publikums stemmer 20% mot kåringen av vinnere i hver kategori, og det er nå åpnet for stemming gjennom GSAs egen side. Vi ber vårt nettverk og andre interesserte å bruke deres stemmer på Saga Robotics og deres innsats for en renere, bedre verden uten sprøytemidler.

Saga Robotics vant i 2020 Best Climate Award i Nordic Startup Awards, og arbeider for et mer miljøvennlig landbruk ved å redusere behovet for kjemisk bekjempelse av sopp. Den fleksible landbruksplattformen Throvald brukes i dag for bekjempelse av meldugg gjennom UV-behandling av både jordbær- og vindrueavlinger.

Stem på Thorvald direkte gjennom disse linkene: Best Green Tech Startup og Best Vertical Startup