Versabatt bidrar til fremtidens fritidsbåter

Elektriske fritidsbåter er neste steg i bruk av batteriteknologi for mobilitet i samfunnet, og med rask utvikling i infrastruktur for lading av elbåter er temaet høyaktuelt.

Finansminister Jan Tore Sanner med batteripakke og eksempler på applikasjoner i tillegg til elbåter. Foto: Versabatt

Versabatt har deltatt på elbåtmessen i Vollen Marina og vist frem mulighetene til Versabatt-systemet. På stand var både Finansminister Jan Tore Sanner, Kulturminister Abid Raja og Klima- og miljøminister Sveinung Rotevatn innom, og fikk introduksjon til Versabatt og systemets bruksområder. De portable batteriene kan deles mellom hytte, fritidsbåt, camping/bobil og mye mer, og åpner mulighetene for enkle elektriske båtløsninger i Oslofjorden.

Versabatt med Klima- og miljøminister Sveinung Rotevatn. Foto: Versabatt

Tidligere i sommer var Versabatt også del av et pågående pilotprosjekt der Asker kommune, Hurum kraft og Holmsbu badehotell har opprettet en ladestasjon for elbåter på Holmsbu brygge. I tillegg kan besøkende leie en Versabatt elbåt av badehotellet.

Elbåt drevet av Versabatt-batterier er nå i drift på Holmsbu. Foto: Versabatt
Næringsminister Isenlin Nybø og varaordfører i Asker, Monica Vee Bratlie åpner ladestasjon for elbåter på Holmsbu. Foto: Versabatt

Versabatt-batteriene er portable og kan brukes i et bredt spekter av bruksområder, fra fritidsbruk og hytter til håndverkere og anleggsbransjen. Se vår bedriftsprofil her og les mer om Versabatt og deres produktportefølje på versabatt.no