Plantsauna fremhevet i Telenor IoT Week

Telenor IoT week finner sted i år mellom 13 og 17. september. Telekomgiganten lover “en uke fylt med faglig påfyll og inspirerende innlegg hver morgen mellom kl. 09:00-10:00”.  Man vil også få et innblikk i hva andre norske organisasjoner bruker IoT-teknologien til og hva de har lært i sine prosjekter. 

På siste dagen av arrangementet skal Salvador Baille, partner for Mentoring og Investor Relations i Aggrator, holde foredrag om det revolusjonerende europeiske initiativet EU Green Deal. Dette initiativet skal sikre den økonomiske fremtiden i EU området og samtidig gjøre Europa til et klimanøytralt kontinent. IoT (eller Internet of Things) er en essensiell teknologi for å kunne gjøre dette mulig. 

Foredraget introduserer Aggrators Plantsauna som et veldig godt eksempel på hvordan IoT kan øke verdi og bidra til å realisere et renere, bedre og mer lønnsomt landbruk med deres patenterte kammerteknologi. 

Meld deg på Telenor IoT Week her:  https://www.telenor.no/bedrift/iot/arrangement/iotweek/
Plantsauna nettside: https://www.plantsauna.com