Aggrator og Eik Lab presenterer innovasjonsnettverket på NMBU Campus Ås

Nytt semester er i gang på NMBU, og Aggrator og Eik Lab har introdusert våre funksjoner for førsteårs masterstudenter på Handelshøyskolens program for Entreprenørskap og Innovasjon.

Eik Lab daglig leder Simen Hesleskaug og Aggrator kommunikasjonsansvarlig Erik Øyan ga en presentasjon av NMBUs økosystem for studentinnovasjon og forretningsutvikling, og hvordan dette gir muligheter for studierelevant kontakt med næringslivet. Fra tilgang til produksjonsverktøy og innovasjonsprosjekter i Eik Lab, til Aggrator som kompetansesenter og inkubator for oppstartsvirksomhet, kan miljøet på Ås fasilitere viktig nettverksbygging og bygge arbeidsrelevant erfaring parallelt med studiene.

For mer informasjon om Aggrator og studierelevante muligheter ta kontakt med Erik Øyan på erik.oeyan@aggrator.com