Curt Rice innsatt som NMBUs rektor

Fredag 13. august ble Curt Rice offisielt innsatt som ny rektor ved NMBU. 

Innsettelsestalen benyttet Curt til å utdype sine hjertesaker og ambisjoner for NMBU. FNs nye klimarapport utløser frykt, men gir også muligheter. NMBU som Norge miljøuniversitet har et særskilt ansvar for og kan bidra med løsningene som kreves for å motvirke klimaendringene, sier Curt. Nøkkelen å klare dette er, i følge vår nye rektor, at vi lykkes med integrering. I utvikling av krevende løsninger er det en forutsetning at mennesker kan jobbe sammen. Integreringen er alle sitt ansvar.

Les hele saken i Khrono: https://khrono.no/curt-rice–verden-trenger-oss-som-aldri-for/601741

Da Aggrator intervjuet Curt tidligere i sommer fikk vi også føle på hans brennende engasjement for innovasjon som han mener skal gjennomsyre hele universitetet på tvers av fakulteter, ansatte og studenter. Med Curt sin «call to action» mentalitet, forventer vi en spennende utvikling ved NMBU.

Se hele intervjuet på YouTube.

Aggrator ønsker Curt hjertelig velkommen til Campus Ås og gleder oss til samarbeidet med ham!