Versabatt leverer elbåt til Holmsbu Badehotell

Over sommeren har inkubatorselskapet Versabatt i samarbeid med Asker kommune, Hurum kraft og Badehotellet på Holmsbu opprettet et prøveprosjekt for elektriske fritidsbåter. Badehotellet leier nå ut en båt med Versabatt-batterier til deres gjester, og i tillegg er det plassert en ladestasjon for elbåter på Holmsbu brygge. Her kan både Versabatt-båten og andre private båter lade batteriene. Implementeringen av denne infrastrukturen legger til rette for videre utvikling av et mer miljøvennlig alternativ for fritidsbåter i Asker.

Versabatt-batteriene er portable og kan brukes i et bredt spekter av bruksområder, fra fritidsbruk og hytter til håndverkere og anleggsbransjen. Se vår bedriftsprofil her og les mer om Versabatt og deres produktportefølje på versabatt.no

Budstikka og Røyken og Hurums Avis skriver mer om lanseringen av ladestasjonen og første tur med Versabatt elbåt (krever abonnement).