Aggrator introduserer målsetting for investeringsselskap på S.O.S. Innovasjon

Aggrator Partner og vert Salvador Baille har på podcasten S.O.S. Innovasjon hatt en samtale med daglig leder i Aggrator Bjarne Tvete, som introduserte Aggrator og vår innsats for verdiskaping i selskaper som arbeider for en renere, bedre verden.

Aggrator utvikler tjenestetilbudet, og etablerer nå investeringsselskap som skal bidra til kapital i tidlig fase for inkubatorselskapene og muliggjøre raskere verdiskaping og vekst.

Med godkjenning fra styret presenteres endelige planer for Aggrator Invest i løpet av få uker.

S.O.S. Innovasjon er en ukentlig podcast som tar for seg aktuelle tema om verdiskaping innenfor innovasjon, teknologi og økonomi. Hver uke får lyttere mulighet til å stille spørsmål til et panel av fagpersoner.

Podcasten kan dere finne på hjemmesiden eller på PodbeanApple Podcast og Spotify