Aggrator Alumni Halodi Robotics forventer milliardomsetning etter nye avtaler

Moss Avis skriver at Aggrator alumniselskap Halodi Robotics forventer milliardomsetning og 200-300 ansatte i 2025 etter nylig inngått samarbeid med amerikanske ADT Commercial og norske StrongPoint.

Halodi utvikler den humanoide roboten Eve, som kan operere på egenhånd med AI eller fjernstyres av operatører avhengig av situasjon. En ny versjon av roboten utvikles også for bruk i eldrehjem i samarbeid med I-Mens i Belgia.

StrongPoint leverer kommersielle løsninger for dagligvare og handel til mer enn 20 land og ADT Commercial leverer tjenester for infrastruktur, vakthold og sikring. ADT som har over 300.000 kunder og 150 kontorer i USA bestiller ifm avtalen 1.100 roboter til vektervirksomhet og går inn på eiersiden i Halodi Robotics.

Les mer:

Artikkel i Moss Avis (krever abonnement)

Halodi Robotics: Pressemelding ADT og Pressemelding StrongPoint