Kurs i digital tjenesteutvikling for Aggrator

Digitale tjenester kan gi merverdi for eksisterende kunder samtidig som man når frem til nye kundegrupper.

Kurset leveres i regi av BI og består av en serie moduler som står på egne ben.
Den 9. april starter neste modul «Digital Innovasjon» – det er et praktisk orientert kurs der mye av tiden brukes på å bli kjent med en digital verktøykasse og arbeide med å ta frem egne produkter og tjenester. Det legges stor vekt på å beherske arbeidsteknikker for utvikling av digitale prosesser og tjenester.

Aggrator kan for våre inkubatorselskaper tilby noen plasser kostnadsfritt, forutsatt at de som deltar også gir tilbakemeldinger til BI som kan gjøre kurset enda bedre. BI tar imot opp til 20 deltakere etter førstemann-til-mølla prinsippet. For informasjon og påmelding send mail til contact@aggrator.com.

Vi ønsker alle en riktig god påske!