Inkubatorsamling – Soon Design og Escalon Services

Årets siste inkubatorsamling startet med en introduksjon av Soon Design, et av Aggrators nye porteføljeselskaper. Daglig leder Atle Stubberud fortalte om prosjekter Soon Design allerede har på markedet, som Homeboxx for trygg leveranse av varer hjemme og Rollersafe bremser for bl.a. rulleski, og ga også en kort intro til prosjekter planlagt neste år.

Videre presenterte Head of Sales & Marketing Morten Grusd vår tjenestepartner Escalon Services, og deres tjenester innenfor Business Process Outsourcing for selskap under utvikling. Ved å benytte Escalon tjenester innen regnskap, finans og HR kan bedriften fokusere på viktige utviklingsaktiviteter heller enn administrasjon og rapportering.

Jason Lazarus, fra Escalon Financial Planning & Analysis New York, tok oss deretter gjennom metoder for verdsetting av startups og hvordan man i en oppstartsfase bør gå frem for å oppnå verdiutviklingen som forventes av investorer. Vi ble introdusert til enkle teknikker for verdievaluering som basis for videre finansieringsprosess, og avsluttet med en Q&A-runde der vi fikk delt erfaringer og diskutert forskjeller mellom amerikansk og norsk investeringsprosess.

Vi ønsker alle en god jul og godt nyttår, og ser frem til et spennende nytt år!