Inkubatorsamling – Innovasjonsmiljøet på Ås og Next Step som ny tjenestepartner

Aggrator inviterte torsdag 5. november til digital inkubatorsamling. Samlingen begynte med introduksjon av Eik Lab på NMBU Ås, fulgt av presentasjon av vår nye tjenestepartner Next Step og deres tilbud.

Prosjektkoordinator Inna Marie Dahlen introduserte Eik Lab, NMBU Senter for Studentinnovasjon, og senterets muligheter for å knytte studenter opp mot næringslivet gjennom samarbeidsprosjekter. Eik Lab arbeider for å øke studenters praktiske erfaring og ansettbarhet, og gjør det mulig for næringlivet å få utført tjenester som tekniske analyse, digital utvikling og rapid prototyping mot at bedriften stiller med studierelevante case og fasiliterer oppfølging av studentene. Samarbeid med Eik på prosjektbasis muliggjør reduserte kostnader for felles verdiskaping, og kan være aktuelt for både produktutvikling og innhenting av fremtidig kompetanse til bedriften.

Som del av innovasjonsmiljøet på Ås ser vi frem til utvikling og samarbeid med Eik Lab.
Les mer på: https://www.facebook.com/eiklab/

Samlingen fortsatte med at CEO Jennifer Vessels introduserte Next Step sitt tilbud gjennom Aggrators’ Preferred Service Partner Program. Med erfaring fra internasjonalisering og vekststrategier for Adobe, Cisco, Google, Opera og Avinor, tilbyr Next Step Aggrators porteføljeselskap spesialtilpassede tjenester for å sikre jevn vekst og unngå stagnering.

Gjennom kontorer både i Silicon Valley og Oslo sitter Next Step på verdifull kompetanse, og vi ser frem til et spennende samarbeid.
Les mer på: https://www.nextstepgrowth.com/

Ta kontakt med Aggrator Partner og CEO Bjarne Tvete for mer informasjon om Aggrators tjenester og partnere.