Versabatt går for videre ekspansjon – åpner for nye investorer

Aggrators porteføljeselskap Versabatt fortsetter å utvikle organisasjon og teknologi.

I tillegg til utvikling for det maritime markedet som hovedsatsing, har nylige avtaler med anleggsentreprenørene Steen & Lund og Skaaret Landskap åpnet for nye markedsmuligheter for de allsidige batteripakkene. Kombinert med eksisterende pilotprosjekter bidrar disse avtalene til videre testing og teknologiutvikling, og nye prototyper basert på tidligere tilbakemelding er allerede på vei.

Versabatt montert i bil for pilotprosjekt med Steen & Lund

Med en ny markedsansvarlig og to nye styremedlemmer om bord, og testing av nye bruksområder for batteripakkene deles nå investeringsbehovet i to faser. Versabatt har fått godkjent kommersialiseringstilskudd fase 2 fra Innovasjon Norge, og går nå kortsiktig for å hente 1.4 MNOK først, før en større kapitalinnhenting om noen måneder for å sikre oppskalering etter produksjonsstart.

For utfyllende informasjon om Versabatt og deres investeringsbehov ta kontakt med Aggrator KAM Salvador Baille på salvador.baille@aggrator.com