Inkubatorsamling september – Aksjonæravtaler

Tirsdag 29. september gikk Aggrators månedlige inkubatorsamling av stablelen for fremmøtte på Ås og på Zoom. Denne gangen var hovedtemaet aksjonæravtaler og CAP tables.

Samlingen startet med en markering av Saga Robotics’ nylige emisjon, hvorpå Saga Robotics COO Ellen Altenborg og Aggrator Partner Salvador Baille innledningsvis diskuterte erfaringer med prosessen frem til emisjonen på 100 MNOK.

Videre gikk ordet til Magnus Brox, partner i DLA Piper, som ga en grundig innføring i aksjonæravtaler, sammenhengen med CAP tables og hvordan disse best implementeres for å fungere i praksis. Kombinert med spørsmål fra et engasjert publikum bidro denne samlingen til innsikt både for de med og uten erfaringer med temaet.

Takk til Saga Robotics og DLA Piper for utmerket faglig innhold, og takk til engasjement fra alle oppmøtte både fysisk og over nett.