Inkubatorsamling juni – Onepagers og investorinteresse

Dagens tema bidro til diskusjon og kunnskapsutveksling for alle deltagere

Torsdag 25. juni inviterte Aggrator til inkubatorsamling for bedrifter og mentorer, fasilitert av preferred service partner DLA Piper i deres lokaler på Aker Brygge. Tema for samlingen var onepagers og hvordan disse skal vekke interesse for investorer. Etter at Aggrator Partner and CEO Bjarne Tvete og DLA Piper Partner Petter Bjerke ønsket velkommen gikk ordet til investor Tom Collett som sammen med Aggrator Partner Stein Bjørnstad delte erfaringer og innsikt. Som praktisk case stilte X-Noise med eksisterende onepager, og den påfølgende timen ble denne analysert, gjennomgått og diskutert sammen med alle deltagere.

X-Noise stilte med grunnlag for casediskusjon

Hovedmomenter som kom opp i diskusjonen var viktigheten av å vekke umiddelbar interesse gjennom enkelt budskap, enkelt design design og hvordan lidenskap for det man selger må komme frem. En onepager skal være et visittkort i sideformat, og fungere som en skriftlig apetittvekker for videre kommunikasjon.

Det ble mange spørsmål og en livlig diskusjon med stort engasjement.

Vi takker DLA Piper for fasilitering av samlingen, Tom Collett for analyse og innspill fra investorperspektiv, bidrag fra mentorer/porteføljebedrifter, og ønsker en god sommer!